┌   ┐
└   ┘

PAKET

Vi har glädjen att tillsammans med våra samarbetspartners kunna erbjuda er upplevelserika och njutningsbara paket som innehåller kajakpaddling i kombination med boende i härlig skärgårdsmiljö.

┌   ┐
└   ┘

Gula skärgårdsdrömmar

Ni bor vackert i det anrika Pensionat Järnavik och tar dagsutflykter med havskajak i Blekinges lummiga skärgård. Här sover ni i bekväma flerbäddsrum och lagar er egen mat i självhushållet. Lakan, handduk och städning ingår och för den som vill ha frukost serverad finns möjlighet till detta för en extra avgift.

När ni har vilat ut i vandrarhemmets hägn kliver ni i kajakerna och utforskar den vackra skärgården med dess öar och kobbar.

Läs mer om paketet »

┌   ┐
└   ┘

Gullkråkan-paddling

Joggesö och Gullkråkans pensionat ligger i Hällaryds skärgård cirka två timmars paddling från Järnavik och all bebyggelse på ön består av gamla skärgårdshus. Joggesö har ett rikt djur- och växtliv där havsörn ofta ses under den lite kallare årstiden. Sommartid doftar kaprifol och nattviol.

På Gullkråkan finns vedeldad bastu med havsutsikt och för dopp i havet finns en bekväm badtrappa. Menyn består av viltkött och lokalt fångad fisk och måltiderna serveras på verandan med fantastisk havsutsikt. Lunchen kan tas med i kajaken.

Läs mer om paketet »

┌   ┐
└   ┘

Gourmetpaddling

Paddla kajak i den lummiga skärgården i Blekinge arkipelag, som är Sveriges sydligaste. Den har ett stort antal öar och vikar och lämpar sig utmärkt för en härlig naturupplevelse.

Eriksberg är ett naturreservat i Blekinge arkipelag som inrymmer ett av norra Europas största vilthägn. Inom området finns kronvilt, dovvilt, vildsvin, visenter och mufflonfår som vandrar fritt omkring tillsammans. Här finns även ett av världens största bestånd av den röda näckrosen samt ett rikt fågelliv.

Läs mer om paketet »

┌   ┐
└   ┘

Kajaksafari med lunch, 1 dag

Avnjut en kombination av kajakpaddling och god mat i den vackra skärgården i Järnavik.

Ni avhämtar kajakerna på förmiddagen och paddlar ut till ön Tjärö där ni äter lunch i restaurangen och kanske tar ett uppfriskande dopp.

Läs mer om paketet »

┌   ┐
└   ┘

Tjärö-paddling, 3 dagar

Varmt välkommen på kajaktur i Sveriges vackraste skärgård! Under några dagar får ni upplevelser som blir ett minne för livet. Vi erbjuder kajakpaddling i en unik miljö i kombination med boende i kulturmiljö och förstklassig mat.

All mat och logi, samt kajakhyra ingår i priset och du behöver bara ta med dina personliga attiraljer och lusten att utforska skärgården. Frukost, lunch och middag avnjuts i Tjärös restaurang.

Läs mer om paketet »