BOKNING HAVSKAJAK JÄRNAVIK

Observera

De obligatoriska fälten är markerade med en röd asterisk (*) och måste fyllas i innan bokningsprocessen kan fullföljas. Vänligen läs hyresvillkoren », eftersom dessa måste godkännas innan bokningen skickas.

Tider och datum

*  (dd/mm/åå) *  (dd/mm/åå)
* *
Kajaktransport     Kajaktransport    

Utrustning  
     (mot en avgift på 75 SEK per singelkajak eller 100 SEK per dubbelkajak
     - läs mer i hyresvillkoren »)

Paket

Vänligen fyll i antal personer som önskar boka respektive paket. Vi vill göra er uppmärksamma på att det inte är möjligt att teckna avbokningsskydd för paketen.

Kurser

För att anmäla dig till en kurs, vänligen markera vilken/vilka och skicka in en anmälan per person så att vi får kontaktuppgifter för varje deltagare. Du kommer att bli ombedd av vårt bokningssystem att fylla i datum längst upp på sidan, men oavsett vad som fylls i gäller de datum och tider som står angivna i kursbeskrivningarna. Vänligen specificera under "övrigt" om du önskar mat eller inte vid anmälan till endagskurs.

Kunduppgifter

 


TIPS


Ungefärligt avstånd från Järnavik

Torhamn 70km --> 5-7 dagar
Karlskrona 60km --> 4-6 dagar
Matvik 15km --> 1-2 dagar
Karlshamn 25km --> 2-3 dagar
Pukavik 40km --> 3-4 dagar

Kajakvagn
Om du ska övernatta och vill ta med dig kajaken upp på land, eller om du planerar att göra en eller flera landtransporter, kan det vara praktiskt att hyra en kajakvagn. Vagnen kan spännas fast med spännen uppepå kajaken i för eller akter.

Paddelhandskar
Vi har paddelhandskar som du sticker in handen i och knäpper fast runt paddeln för att skydda dina händer mot hårt väder.

Mobiltelefonnummer
Det är viktigt att du uppger numret till en mobiltelefon som ni kommer att ha med på paddelturen. På så sätt ökar vi säkerheten och har möjlighet att kommunicera med er angående eventuella förseningar etc.