┌   ┐
└   ┘

PAKKER

Vi er glade for at vi sammen med vore samarbejdspartnere kan tilbyde oplevelsesrigte pakker som indeholder kajakpadling i kombination med overnatning i skøn skærgårdsnatur.

┌   ┐
└   ┘

Gule Skærgårdsdrømme, døgn

Man bor smukt i det pittoreske Pensionat Järnavik og arrangerer dagsudflugter med havkajak i Blekinges hyggelige skærgård. Her bor man i gode flersengsrum og laver selv maden. Sengelinned og håndklæde samt rengøring er inkluderet. Morgenmad serveres efter ønske mod betaling.

Når man er frisk og udhvilet efter en god nat på vandrehjemmet går man i kajakkerne og udforsker Järnaviks smukke skærgård, med dennes mange øer og skær.

Læs mere om pakken »

┌   ┐
└   ┘

Gullkråkan-paddling

Joggesö och Gullkråkans pensionat ligger i Hällaryds skärgård cirka två timmars paddling från Järnavik och all bebyggelse på ön består av gamla skärgårdshus. Joggesö har ett rikt djur- och växtliv där havsörn ofta ses under den lite kallare årstiden. Sommartid doftar kaprifol och nattviol.

På Gullkråkan finns vedeldad bastu med havsutsikt och för dopp i havet finns en bekväm badtrappa. Menyn består av viltkött och lokalt fångad fisk och måltiderna serveras på verandan med fantastisk havsutsikt. Lunchen kan tas med i kajaken.

Läs mer om paketet »

┌   ┐
└   ┘

Gourmetpaddling

Paddla kajak i den lummiga skärgården i Blekinge arkipelag, som är Sveriges sydligaste. Den har ett stort antal öar och vikar och lämpar sig utmärkt för en härlig naturupplevelse.

Eriksberg är ett naturreservat i Blekinge arkipelag som inrymmer ett av norra Europas största vilthägn. Inom området finns kronvilt, dovvilt, vildsvin, visenter och mufflonfår som vandrar fritt omkring tillsammans. Här finns även ett av världens största bestånd av den röda näckrosen samt ett rikt fågelliv.

Läs mer om paketet »

┌   ┐
└   ┘

Kajaksafari med frokost, 1 dag

Nyd en kombination af kajakpadling og god mad i den skønne skærgård i Järnavik.

I henter kajakkerne om formiddagen og padler ud til Tjärö, hvor I indtager frokosten i restaurangen og måske tager en forfriskende dukkert.

Læs mere om pakken »

┌   ┐
└   ┘

Tjärö-padling, 3 dage

Varmt velkommen på kajaktur i Sveriges smukkeste skærgård! I nogle dage får du oplevelser som bliver et minde for livet. Vi tilbyder kajakpadling i et unikt miljø i kombination med at bo i kulturmiljø med førsteklasses mad.

Al mad og logi samt kajakleje er inclusiv i prisen, du behøver blot at medbringe egne fornødenheder og lysten til at udforske skærgården. Morgenmad, frokost og middag serveres i restaurangen.

Læs mere om pakken »