┌   ┐
└   ┘

Paddelkompaniet - din vildmarksupplevelse i södra Sverige!

Välkommen till familjeföretaget med den personliga servicen! Vi som står bakom kanotuthyrningen har utvecklat kanotleden på Ronnebyån och kajakuthyrningen i Järnavik och har arbetat under 15 år med att underhålla turister från Sverige, Danmark, Tyskland, Nederländerna och Belgien under sommarmånaderna. Upptäck vildmarken i Blekinge från insidan och låt dig uppfyllas av lugnet och naturen. När du har avslutat ditt äventyr är vi tacksamma för både positiv och negativ kritik, så att vi kan förbättra vår verksamhet!
┌   ┐
└   ┘

Följ oss på Facebook

┌   ┐
└   ┘

Kanotled Ronnebyån

Kanotleden på Ronnebyån är cirka 70 kilometer lång och sträcker sig från Hovmantorp i Småland till Karlsnäsgården i Blekinge, men man kan också välja att paddla delsträckor.

Här kan du uppleva äkta vildmark och det är ofta långt till samhällen och bebyggelse. ån växlar mellan smala ringlande avsnitt och långsmala sjöar och omges av djupa skogar med ett rikt djurliv.

Läs mer om Ronnebyån och boka kanoter »

┌   ┐
└   ┘

Havskajak Järnavik

Den lummiga skärgården i Blekinge är Sveriges sydligaste. Den har ett stort antal öar och vikar och lämpar sig utmärkt för kajakpaddling. Från Karlshamn i väster till Torhamn i öster är det cirka 60 kilometer fågelvägen och Järnavik är strategiskt beläget i mitten.

Läs mer om Havskajak Järnavik och boka kajaker »