BOKNING RONNEBYåN

Observera

De obligatoriska fälten är markerade med en röd asterisk (*) och måste fyllas i innan bokningsprocessen kan fullföljas. Vänligen läs hyresvillkoren », eftersom dessa måste godkännas innan bokningen skickas.

Transportrutiner

För att förbättra våra arbetsförhållanden samtidigt som vi vill erbjuda våra kunder en god service har vi vissa rutiner för transporter. Dessa avgår klockan 12:30 alla dagar utom söndag och vi erbjuder en chaufför per bil att åka med transporten utan kostnad. Du kan läsa mer om hur transporterna fungerar och få information om startplatser och GPS-koordinater på vår transportsida »

Tider och datum

Kanottransport     Kanottransport    
*  (dd/mm/åå) *  (dd/mm/åå)
* *  :

Utrustning


FlytväststorlekarTransportNotera att en serviceavgift på 25 SEK per person och natt kommer att tas ut för skötsel och underhåll av rastplatserna längs ån.

  
     (Annars kan kartan ses här » och ni får låna en karta per 5 kanoter vid starten för kanotturen.
      Den beställda kartan skickas så snart bokningavgiften har betalats.)


  
     (mot en avgift på 75 SEK per kanot - läs mer i hyresvillkoren »)

Kunduppgifter

 


Tips


Ungefärligt avstånd till Karlsnäsgården

Hovmantorp 70km --> 5-7 dagar
Västra Bro 60km --> 4-6 dagar
Skogsryd 55km --> 3-4 dagar
Korrö 50km --> 2-3 dagar
Dångebo 40km --> 1-2 dagar
Hjorthålan 30km --> 1 dag -
1 dygn
Långgöl 10km --> 3-5 h

Kanotvagn
Om ni planerar att paddla i mer än bara några timmar kommer ni att behöva hyra en kanotvagn per kanot, eftersom kanotleden innehåller ett antal landtransporter på mellan 50 m och 900 m.

Skydda dina saker!
Planerar du att ta med kamera, plånbok och/eller mobil på kanotturen? Då kan det vara en god idé att hyra en liten vattentät packsäck på 5 liter för att skydda dessa värdesaker.

Komplettera!
På kanotcentret har vi försäljning av vedsäckar 40L, myggolja, T-röd till trangiakök och engångsgrillar.

Hjälp oss att bli effektivare!
Genom att redan i bokningsprocessen fylla i storleken ni önskar på era flytvästar hjälper ni oss så att vi i största möjliga utsträckning kan förbereda transporten i förväg och komma iväg snabbare och effektivare.

Mobiltelefonnummer
Det är viktigt att du uppger numret till en mobiltelefon som ni kommer att ha med på paddelturen. På så sätt ökar vi säkerheten och har möjlighet att kommunicera med er angående eventuella förseningar etc.